ثبت ۲۰۰۰ گوشی قاچاق با سواستفاده از اطلاعات مسافران

ثبت ۲۰۰۰ گوشی قاچاق با سواستفاده از اطلاعات مسافران

به گزارش توسعه نرم افزار رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیك وزارت صنعت با اشاره به اینكه طرح رجیستری، طرح خوبی است كه ۱۳۰۰ میلیارد تومان درآمد برای دولت از محل عوارض بر مالیات گوشی تلفن همراه داشته است اظهار داشت: مردم باید گوشیهایی خریداری كنند كه از مجاری رسمی وارد شده است.


به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، علی رهبری - رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیك وزارت صنعت - در برنامه پایش با اشاره به اینكه ورود موبایل به صورت مسافری، امتیازی قابل واگذاری نیست، از مهلت اعتراض یك ماهه برای كسانی كه پیامك اخطار دریافت كرده اند، اطلاع داد.
وی با اشاره به سوءاستفاده های صورت گرفته در ثبت گوشیهای قاچاق تحت عنوان گوشیهای مسافری اظهار نمود: به تازگی گزارش به ما رسید كه از واردات مسافری تلفن همراه سو استفاده می شود. سواستفاده كنندگان به اطلاعات مسافران به صورت غیر مجاز دسترسی پیدا می كردند و به نام آنها گوشی ثبت می كردند. تا این لحظه سوءاستفاده از رویه مسافری در واردات ۳۷ هزار گوشی تلفن همراه محرز شده و بر همین مبنا برای ۷۰۰۰ گوشی تلفن همراهی كه در شبكه اپراتوری فعال شده اند، پیامك اخطار ارسال شده است.
رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیكی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاكید بر اینكه هیچ یك از این گوشیها قطع نشده اند و صرفا پیامك اخطار برای آنها ارسال شده است اضافه كرد: از میان این ۳۷ هزار گوشی تلفن همراه، تنها ۷۰۰۰ گوشی موبایل داخل شبكه اپراتوری كشور فعال بوده كه در ۷ تا ۱۰ روز منتهی به تاریخ ارسال پیامك، فعال شده بودند و ۳۰ هزار گوشی دیگر، نه سیمكارت داخلشان قرار گرفته و نه استعلام شده اند.
وی اظهار داشت: این موارد نشان داده است ۳۰هزار گوشی فعال نشده در شبكه اپراتوری، در بازار توزیع نشده و به مصرف كنندگان هم فروخته نشده اند و در واقع، سامانه همتا، با این اقدام بموقع، اولاً راه سوء استفاده از اطلاعات و سهمیه مسافران را مسدود كرد و در وهله پس از توزیع و فروش این كالاها و صدمه های بعدی برای مصرف كنندگان پیشگیری كرد.
این مقام مسئول بیان كرد: در یك مورد ستاد مبارزه با قاچاق كالا اعلام نمود یك نفر با سواستفاده از اطلاعات مسافران، ۲۰۰۰ گوشی قاچاق را به صورت مسافری ثبت كرده است. طبق قانون این مساله جرم و برای این فرد تشكیل پرونده داده شده است.
رهبری با تاكید بر اینكه نباید این ۳۷هزار گوشی را با سایر گوشیهایی كه به علل دیگر پیامك اخطار دریافت كرده اند، اشتباه گرفت، اضافه كرد: به منظور آنكه احیاناً هیچ حقی از دارندگان این ۳۷ هزار گوشی موبایل ضایع نشود، مقرر شد دو دسته از دارندگان این موبایل ها، شامل مسافران واقعی كه خودشان مبادرت به وارد كردن تلفن همراه به صورت مسافری كرده اند و همینطور افرادی كه این تلفن های همراه را خریداری نموده اند، بتوانند با عرضه مدارك لازم همچون پاسپورت و فاكتور خرید معتبر، در مهلت داده شده، مدارك مثبته خویش را به ادارات صنعت، معدن استان های سراسر كشور عرضه كنند تا از غیرفعال شدن گوشیهای تلفن همراه خود جلوگیری نمایند.
وی در مورد مهلتی كه برای عرضه این مدارك داده شده است هم اظهار داشت: حدود ۷۰۰۰ گوشی تلفن همراه در تاریخ ۲۸ شهریور ماه، پیامك اخطار را دریافت كرده اند و از آن تاریخ به مدت یك ماه فرصت دارند تا در صورت اعتراض، مدارك خویش را عرضه كنند. همینطور سایر تلفن های همراهی كه به این شكل و شیوه وارد كشور شده اند هم به محض روشن شدن و از زمان دریافت پیامك هشداری، یك فرصت یك ماهه خواهند داشت.
رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیكی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاكید بر غیرقانونی بودن سوءاستفاده از رویه واردات مسافری گوشی تلفن همراه تصریح كرد: بر مبنای قانون، وارد كردن یك گوشی تلفن همراه برای مسافران در سال، امتیازی قابل واگذاری نیست كه بتوان آنرا در اختیار دیگرانی گذاشت كه قصد دارند با این شیوه و شگرد، گوشیهای قاچاق وارد شده به كشور را تطهیر كنند بنابراین به دنبال اقدامات قانونی انجام شده، سوءاستفاده كنندگان از این شیوه و شگرد و همینطور افرادی كه اقدام به خرید و فروش اطلاعات مسافران كرده اند، توسط دستگاه های كاشف و ضابط، شناسایی و برخورد قانونی با آنها صورت خواهد گرفت.




منبع:

1398/07/17
14:16:02
5.0 / 5
4796
تگهای خبر: برنامه , توسعه , خرید , شبكه
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
devsoft