مرورگر بومی ذره بین شروع به كار كرد
به گزارش توسعه نرم افزار رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به راه اندازی مرورگر بومی ذره بین توسط اپراتور همراه اول اظهار داشت: این موتور جست وجو از قابلیت های محلی خوبی برخوردارست و امیدواریم بخش بزرگی از نیازهای مردم را بمراتب از مرورگرهای خارجی بهتر تامین کند.
به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، سیدابوالحسن فیروزآبادی در مراسم افتتاح مرکز مانیتورینگ پلت فرم های دیجیتال همراه اول، با اعلان اینکه امروز شاهد افتتاح یک مرکز مدرن در حوزه مانیتورینگ شبکه بودیم، اظهار داشت: دراین مرکز تمهیداتی دیده شده که وضعیت به کارگیری سکوها، برنامک ها و اپلیکیشن های ایرانی رصد شود. در این مرکز VODها، سکوی آموزشی شاد، پیام رسان ها که حداقل شامل چهار پیام رسان با تاثیر وسیع ملی هستند، جهت استفاده مردم مانیتور می شود.
او افزود: همین طور پروژه ای که همراه اول از چند ماه پیش آغاز نموده بود و ما در جریان بودیم، امروز مراحل نهایی را برای اعلام عمومی طی کرد که آن آماده سازی یک اپلیکیشن مرورگر و موتور جست جو است که از قابلیت های محلی خوبی برخوردارست و امیدواریم بخش بزرگی از نیازهای مردم را بمراتب از مرورگرهای خارجی بهتر تامین کند.
وی افزود: به دنبال این هستم که اپلیکیشن های ایرانی، در حوزه پیام رسان ها، vodها، مرورگرها، موتورهای جست وجو از مزیت های سرزمینی استفاده کنند و سرویس بهتری از مشابه خارجی به شهروندان ارائه دهیم. از مواردی که کاربرانی که در فضای مجازی فعالیت دارند و کسب کار دیجیتال راه انداخته اند را گرفتار اذیت می کند، این است که در طول روز برای ورود به اپلیکیشن های مختلف و محیط های مختلف کاری وارد می شوند و برای این کار از اسامی کاربری و رمز عبورشان استفاده می نمایند، اصطلاحی به نام single sign on وجود دارد که می توان از آن بهره برد و وارد فضای مجازی شد و امضای آن معتبر است و می توانید با مراجعه به بانک و پست و کارهای اداری که یک شهروند در طول روز در حوزه های مختلف دارد، با همان امضای اولیه صورت گیرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی اشاره کرد: دراین راستا وعده دادیم که اگر همراه اول بتواند اپلیکیشن مرورگری را عرضه نماید که تعداد زیادی از مردم ایران استفاده کنند، ما هماهنگی های لازم بین دستگاهی را فراهم می نماییم که کاربر وقتی وارد محیط می شود، برای یک دفعه وارد شود و در طول روز در اپلیکیشن های مختلف بتواند با همان یک دفعه ورود کارش را انجام دهد. این کار در ادامه نظام هویت معتبر است و ما به دنبال تسهیل کاربر و تسهیل تبادلات بین دستگاهی هستیم.
مدیریت وی پی ان برای ارائه خدمات اینترنتی به گروه های خاص
فیروزآبادی درباره طبقه بندی کاربران فضای مجازی بیان کرد: این برنامه کاری بین وزارت ارتباطات و کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه و معاونت فضای مجازی دادستانی است، البته بر اساس گزارش ها این پروسه از جدول زمانی شان عقب است اما بنظر می رسد مراحل نهایی آن در حال انجام می باشد. این پروژه تحت عنوان مدیریت وی پی ان و مدیریت اینترنت کشور انجام می شود به جهت اینکه نیازهای اینترنتی طبقات مختلف مانند خبرنگاران، پزشکان، دانشگاهیان، با کیفیت بهتری ارائه خدمت شود.
وی در پاسخ به اینکه آیا محتوای مستهجن اینستاگرام که مخاطب آن کودکان هستند، مصداق جرم در فضای مجازی است، اظهار داشت: تشخیص جرم بر عهده قوه قضاییه است و نه مرکز ملی، اما اساسا از موارد مستهجن حساب می شود و طبق مصادیق تعیین شده، انتشارشان در کشور غیرمجاز می باشد و به هیچ وجه سکوها و اپلیکیشن های ایرانی نباید نسبت به انتشار آنها اقدام نمایند. تا حالا هم عکس العمل های اجتماعی زیادی به این موارد شده، چون بهترین راه برخورد با این موارد خود مردم و اعلام انزجار آنهاست. در پلت فرم های ایرانی هم از پخش بیشتر این موارد جلوگیری شده اما به هر حال فضای مجازی یک فضای باز جهانی است و نمی گردد جلوی همه چیز را برای همه افراد گرفت.
ادامه دارد
منبع: devsoft.ir
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب