شبكه ۵G ایمن است خیالتان راحت
به گزارش توسعه نرم افزار كمیسیون بین المللی حفاظت از اشعه های غیر یونیزه با به روز رسانی دستورالعملهای خود اعلام نمود كه شبكه ۵G از ایمنی كافی برخوردار بوده و به سلامت انسان صدمه ای وارد نخواهد كرد.
به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، در یك سال گذشته تلاش اپراتورهای مخابراتی و غول های تكنولوژی برای توسعه فناوری نسل پنجم شبكه اینترنت همراه شدت گرفته و هر یك از آنها در تلاشند با همكاری یكدیگر مناطق مختلف جهان را تحت پوشش نسل پنجم و پرسرعت شبكه اینترنت همراه قرار دهند. این در حالیست كه گزارش های گوناگونی از جانب جامعه بین المللی و دانشمندان فعال در حوزه فناوری انتشار یافته است كه به تشریح دقیق جزئیات و علت و بررسی معایب و مضرات راه اندازی نسل پنجم اینترنت همراه پرداخته اند.
در این گزارش ها دانشمندان از تمامی دولت های جهان درخواست و تقاضا كرده بودند كه هر چه سریع تر اقدامات لازم به منظور پیشگیری از توسعه و راه اندازی شبكه ۵G را انجام دهند؛ چون كه این شبكه خطرات و تهدیدات جدی برای سلامتی شهروندان كشورهای مختلف ایجاد خواهد نمود.
آنها بر این باور بودند كه شبكه ۵G برای خیلی از شركت های مخابراتی و كشورهایی كه با آنها قرارداد بسته اند، سودآوری بسیار بالایی دارد و حتی در صورتیكه برای سلامت انسان و محیط زیست خطرآفرین باشد با لابی گری تلاش خواهند كرد كه نتایج تحقیقات مربوطه را تحریك كرده و آنرا رسانه ای نكنند.
پس از آن پروژه بررسی معایب و مضرات شبكه ۵G در ماه مارس ۲۰۱۹ میلادی به درخواست كمیسیون اتحادیه اروپا شروع به كار كرد تا تمامی تهدیداتی كه توسعه و برقراری این دسته از شبكه اینترنت در كشورهای مختلف ایجاد می كند، را بررسی و ارزیابی كند.
حالا طبق گزارش گاردین، كارشناسان و متخصصان كمیسیون بین المللی حفاظت از اشعه های غیر یونیزه مستقر در آلمان دریافت و اعلام نموده اند كه فركانس های منتشره از شبكه ۵G برای سلامتی انسان و محیط زیست مضر نبوده و به آن هیچ صدمه ای وارد نخواهد كرد؛ ازاین رو این نسل جدید و پرسرعت از اینترنت ایمنی لازم را برای توسعه و راه اندازی در كشورهای مختلف جهان داراست. البته این كمیسیون سطوح بررسی و دستورالعمل های خویش را تغییر داده و به بالاترین سطح افزایش داده است و این بدان معناست كه كشورهای مختلف در صورت تمایل به راه اندازی شبكه ۵G باید از استانداردها و پروتكل های تعیین شده توسط این كمیسیون پیروی كنند تا سلامت شهروندانشان به مخاطره نیفتد.
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب