در دهمین كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش مطرح شد

مطالعات پژوهشگاه ICT به جهت گیری مسیر تكامل هوش مصنوعی كمك می نماید

مطالعات پژوهشگاه ICT به جهت گیری مسیر تكامل هوش مصنوعی كمك می نماید

به گزارش توسعه نرم افزار معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات ضمن اشاره به فرصت ها و تهدیدات موجود در دنیا برای هوش مصنوعی، اظهار نمود: انجام مطالعات درباره هوش مصنوعی توسط پژوهشگاه ICT به جهت گیری مسیر تكامل این دانش كمك می نماید.


به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، دكتر ستار هاشمی در دهمین كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (۲۰۱۹ IKT ) كه امروز سه شنبه، ۱۰ دی ماه در محل پژوهشگاه ICT برگزار شد، به مبحث هوش مصنوعی اشاره و اظهار نمود: هوش مصنوعی در جهت اهدافی است كه در كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش مدنظر قرار داده شده است.
وی ادامه داد: حجم داده در دنیا به علل مختلف به صورت شگفت انگیزی در حال رشد است و این در كنار پلت فرم ها و بسترهای پردازش داده می تواند بعنوان مزیت رقابتی شركت های دنیا و كشورها قرار گیرد.
هاشمی با تاكید بر اهمیت داده ها و محاسبات افزود: اهمیت این مورد بگونه ای است كه خیلی از اندیشمندان در دنیای امروز انقلاب صنعتی چهارم را معادل عصر معادلات می دانند، اما در صورتیكه بخواهیم به صورت مصداقی به اتفاقات این عرصه نگاه نماییم، به آمار اعجاب انگیز رشد داده می رسیم.
معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات تشریح كرد: در یك محاسبه از این مورد شاهد ارسال ۱۸۸میلیون ایمیل، دانلود ۳۹ هزار برنامه كاربردی، انتشار ۵۵ هزار پست اینستاگرام، در هر دقیقه هستیم و بر مبنای اعلام منابع معتبر در سال ۲۰۲۰ متوسط تولید داده هر كاربر در ثانیه ۱.۷ مگابایت خواهد بود كه این اعداد شگفت آور است.
وی اظهار داشت: این آمار اهمیت احتیاج به هوش مصنوعی را دوچندان می كند و باید آنرا بررسی كنیم؛ چونكه در این شرایط شاهد چالش هوش مصنوعی ضد هوش مصنوعی خواهیم بود.
هاشمی در مورد اتفاقاتی كه به واسطه هوش مصنوعی در دنیا به وقوع پیوسته است، اظهار داشت: مدیریت حمل و نقل هوشمند، مدیریت ترافیك، كمك به درمان های خصوصی مساله ای مانند پیشبینی نارسایی كبد و درمان شخصی سازی شده، یادگیری ماشین، خودرو های خودران، دستاوردهای هوشمند و سنجش از راه دور نشان داده است كه هوش مصنوعی تا چه اندازه در زندگی بشر نفوذ پیدا كرده است.
او همینطور به مطالعاتی كه اخیرا توسط موسسه مك كینزی انجام شده اشاره نمود و اظهار داشت: بر طبق نتایج این مطالعات، تا سال ۲۰۳۰ عوامل هوشمند می توانند جایگزین ۳۰ درصد نیروی انسانی فعلی جهان شوند. در مطالعه دیگری هم با مبحث تأثیر هوش مصنوعی در اقتصاد تا سال ۲۰۳۰ مشخص شد كه ۱۵.۷ تریلیون دلار میزان تولید ناخالص داخلی جهانی از حوزه هوش مصنوعی تامین می شود كه از این میزان تنها ۲ درصد سهم خاورمیانه است.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به این آمار، تصریح كرد: ایران در جایگاه مناسبی برای كسب سهم بازار حضور ندارد و بر این اساس وزیر ارتباطات بارها بر این مسئله تاكید كرده اند و اطمینان دارم پژوهشگاه هم اهدافی را برای جهت گیری در این راه مد نظر قرار خواهد داد.
نقش سازنده میزبانی پژوهشگاه ICT در انتقال دانش و تجربیات ۲۰۱۹ IKT
دكتر مسعود شفیعی، رئیس انجمن ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اشاره به میزبانی پژوهشگاه ICT، بر توسعه دانش و انتقال آخرین تجارب و دستاوردهای ۲۰۱۹ IKT توسط این سازمان علمی و پژوهشی تصریح كرد.
شفیعی ضمن اشاره به سابقه ای از برگزاری دوره های مختلف این كنفرانس، در مورد عملكرد و اقدامات انجمن متبوعش، اظهار داشت: انجمن ICT ایران به دنبال ایجاد ارتباط با پژوهشگران و افراد خبره در حوزه های در رابطه با فناوری اطلاعات (IT)، فناوری ارتباطات (CT) و فراهم كردن زمینه های شناسایی و همكاری مشترك بین آنها و همینطور همكاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی در رابطه با این فناوری ها است.
وی افزود: توسعه فرهنگ استفاده مطلوب از توانمندی های فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارزیابی و تحلیل عوامل رشد كشورهای مشابه از دیگر اهداف این انجمن است.
شفیعی در مورد برنامه های این انجمن هم عنوان كرد: انجمن به منظور تحقق اهداف خود، برنامه هایی مانند ایجاد و تقویت ارتباط علمی، پژوهشی و آموزشی، ایجاد تسهیلات برای نشر نتایج آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی و برگزاری همایش های علمی در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی را در اولویت فعالیت هایش قرار داده است.
بر مبنای اعلام روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس انجمن ارتباطات و فناوری اطلاعات در انتها اظهارات خود از فعالیت ۶ كمیته تخصصی در این انجمن اطلاع داد و اظهار داشت: كمیته های پذیرش و اطلاع رسانی، آموزش، پژوهش، مالی و پشتیبانی، ارتباط صنعت و دانشگاه و جامعه اطلاعاتی از كمیته هایی هستند كه به تحقق اهداف و رسالت های این انجمن كمك می كنند.
به گزارش روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات، دهمین كنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (۲۰۱۹ IKT ) امروز با حضور معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران، نخبگان و اندیشمندان این حوزه و با هدف انتقال تجربه و دانش بامداد امروز (سه شنبه ۱۰ دی) در محل پژوهشگاه ICT برگزار گردید.



1398/10/11
23:38:30
5.0 / 5
4344
تگهای خبر: آموزش , بازار , برنامه , تخصص
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
devsoft