برنامه های حمایتی معاونت علمی از فعالان حوزه برنامه نویسی

برنامه های حمایتی معاونت علمی از فعالان حوزه برنامه نویسی

به گزارش توسعه نرم افزار دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی از آمادگی این ستاد برای پشتیبانی از دستاوردهای حوزه های اقتصاد دیجیتالی آگاهی داد و اظهار داشت: یكی از چالش های اصلی ما نبود ایده های خلاقانه در این زمینه است كه ما تلاش داریم با برگزاری دوره های آموزشی این خلا را جبران نماییم.


به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، دكتر مهدی محمدی امروز در مراسم رونمایی از "اكوسیستم كارآفرینی اقتصاد دیجیتال" با اشاره به برنامه های حمایتی این ستاد از فعالیت های توانمندسازی كارآفرینی در حوزه های اقتصاد دیجیتال آگاهی داد و اضافه كرد: یك اكوسیستم برای آن كه بتواند رفتارهای ساختارمند در آن ایجاد شود، نیاز به قوانین و مقررات مناسب، زیرساخت ها، نهادهای تسهیل گر و بازیگران توانمند دارد.
وی یكی از چالش های اصلی موجود در شتاب دهنده ها را نبود افراد با ایده های نوین و پیشرفته دانست و اظهار نمود: این چالش را حتی در مورد صندوق های خطرپذیر شاهد هستیم؛ به شكلی كه در یكی از این صندوق ها از میان ۳۰ طرح ارسال شده، ایده ای برای سرمایه گذاری پیدا نشد؛ چونكه بیشتر ایده های فناورانه عرضه شده ضعیف بوده اند.
محمدی، صاحبان ایده را آخرین حلقه زنجیره كارآفرینی دانست و افزود: زمانی كه كارآفرینان با ایده های خلاقانه وجود نداشته باشند، اكوسیستم كارآفرینی شكل نخواهد گرفت؛ بدین جهت ما به منظور مهارت افزایی افراد مبادرت به ارائه آموزش های لازم به كارآفرینان كرده ایم.
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی با اشاره به وجود چهار میلیون دانشجو در كشور با تاكید بر این كه نباید گول این آمارها را خورد، اشاره كرد: این افراد برای آن كه بتوانند وارد جریان اشتغال شوند، باید توانمند شوند؛ بدین جهت ما برنامه هایی را برای مهارت افزایی از دوره آموزش قبل از دانشگاه آغاز نموده ایم. چونكه برمبنای آمارهای موجود تا ۱۰ سال آینده حوزه های دیجیتال جزو آموزش های پایه در دنیا قرار خواهند گرفت.
وی با بیان این كه برنامه نویسی از دیگر آموزش های پایه در آینده خواهد بود، اظهار نمود: ما برای ورود به حوزه های دیجیتال باید آموزش های خودرا از لایه دانش آموزان آغاز نماییم. لایه دوم این آموزش ها برگزاری دوره های مهارت محور تخصصی كوتاه مدت است كه افراد دارای مهارت در این دوره ها شركت و مهارت های تخصصی را كسب خواهند كرد.
محمدی، مخاطبان این دوره های تخصصی را فارغ التحصیلان دانشگاهی ذكر و اشاره كرد: این افراد با آموزش هایی كه در طول دوره آموزشی می بینند، قادر هستند ایده های اصلی كارآفرینی پیشرفته را كسب كنند.
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی در حوزه اینترنت اشیا، اظهار داشت: با برگزاری این دوره كه شركت كنندگان از همه استان های كشور بودند، شاهد بودیم كه از ۱۰ تیم تشكیل شده در این دوره، ۶ تیم مورد پذیرش شتاب دهنده ها قرار گرفت.
او همینطور با اشاره به همكاری این ستاد برای بازاریابی نرم افزارهای تولید شده در این عرصه، اظهار نمود: برای این بخش پلت فورمی با عنوان بازارگاه راه اندازی كردیم تا بتوانیم پس از برگزاری دوره های آموزشی و كسب ایده های برتر، دستاوردهای صاحبان ایده را به بازار متصل نماییم.




منبع:

1398/07/03
14:12:26
5.0 / 5
4967
تگهای خبر: اینترنت , برنامه , برنامه نویس , برنامه نویسی
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
devsoft