پیامرسان کره ای مجهز به چت جی پی تی می شود

پیامرسان کره ای مجهز به چت جی پی تی می شود

توسعه نرم افزار: اوپن ای آی اعلام نمود با همکاری اپلیکیشن چت کاکائو محصولات هوش مصنوعی در کره جنوبی عرضه می کند.



به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از رویترز، سم آلتمن مدیر ارشد اجرائی اوپن ای آی در سفری به کشورهای آسیایی از همکاری با سافت بانک آگاهی داد وی مقرر است فردا نیز به هند برود و با نارندا مودی نخست وزیر این کشور دیدار کند.
کاکائو هم مانند سافت بانک از فناوری چت جی پی تی در محصولاتش استفاده کرد. ایناپ پیام رسان پرطرفدار کاکائوتاک کره جنوبی را راهبری می کند که ۹۷ درصد بازار داخلی را به خود اختصاص داده و به حوزه های دیگر همچون تجارت الکترونیک، پرداخت الکترونیک وبازی های رایانشی نیز نفوذ کرده است.
کاکائو هوش مصنوعی را به عنوان موتور جدید خود برای رشد به کار می گیرد اما مفسرین معتقدند از رقیب محلی خود به نام Naver دراین خصوص عقب تر است.


منبع:

1403/11/17
10:38:34
5.0 / 5
15
تگهای خبر: اپل , بازار , فناوری , محصولات
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
devsoft